Help Windows Phone

Hoe beheer ik mijn contactpersonen in Skype voor Windows Phone 8?

Nadat u contactpersonen hebt toegevoegd, kunt u ze op de volgende manieren beheren.

Als u een contactverzoek weigert, kunt u die contactpersoon meteen ook blokkeren. Markeer gewoon het selectievakje naast contact blokkeren en tik op ok.

Een contactverzoek onder recent.

1. Start Skype.
  2. Selecteer onder recent het contactverzoek.
  3. Tik op Accepteren om de contactpersoon aan uw contactenlijst toe te voegen of op Afwijzen om het verzoek af te wijzen.

U kunt de volgende groepen contactpersonen weergeven:

• Alle: geeft alle contactpersonen weer.
  • Skype: geeft alleen contactpersonen weer die met hun Skypenaam of Microsoft-account zijn aangemeld.
  • Beschikbaar: toont alleen de contactpersonen die online zijn. De contactpersonen uit uw eigen telefoonboek worden niet weergegeven. Als u met uw Microsoft-account bij Skype bent aangemeld, worden uw Messenger-contacten ook weergegeven.

Contactpersonen filteren:

De optie alle is geselecteerd onder personen.

1. Start Skype.
  2. Tik onder personen op het filter boven uw contactenlijst.
  3. Selecteer alle, Skype of beschikbaar om de contactpersonen te filteren.

U kunt zowel uw Skype- als uw Messenger-contacten toevoegen als favorieten. Veeg gewoon naar het scherm met favorieten om de contactpersonen weer te geven die u aan favorieten hebt toegevoegd.

Contacten toevoegen als favorieten:

1. Start Skype.
  2. Ga naar de lijst personen en houd de contactpersoon die u aan de favorieten wilt toevoegen aangetikt.
  3. Tik op aan favorieten toevoegen.

Contacten verwijderen uit favorieten:

1. Start Skype.
  2. Ga naar de lijst favorieten.
  3. Tik op aan favorieten toevoegen.
  4. Verwijder de markering van het selectievakje naast de contactpersonen die u uit de favorieten wilt verwijderen.
  5. Tik op Tik op de knop..

U kunt een contactpersoon blokkeren, zodat deze niet meer Skype-naar-Skype kan bellen, chatberichten sturen of zien of u online bent. U kunt de contactpersonen ook helemaal uit uw contactenlijst verwijderen.

Contactpersonen blokkeren:

1. Start Skype.
  2. Selecteer in de lijst personen de contactpersoon die u wilt blokkeren.
  3. Tik op het pictogram meeronderaan het scherm Het menupictogram..
  4. Tik op contact blokkeren.
  5. Tik op ok.

Contactpersonen deblokkeren:

Als u beschikbaar selecteert, worden geblokkeerde contacten niet weergegeven.

De optie Skype is geselecteerd onder personen.

Een geblokkeerde contactpersoon in de Skype-contacten onder personen.

1. Start Skype.
  2. Zorg ervoor dat het lijstfilter voor contactpersonen is ingesteld op Skype of alle.
  3. Tik onder personen op de contactpersoon die u wilt deblokkeren. Geblokkeerde contactpersonen zijn aangeduid met een grijs teken Het grijze teken dat over de profielfoto van geblokkeerde contacten wordt weergegeven. over hun profielfoto.
  4. Selecteer contact deblokkeren.
  5. Tik op ok.

Contactpersonen verwijderen:

Het venster Contact blokkeren met de gemarkeerde optie contact verwijderen.

1. Start Skype.
  2. Selecteer in de lijst personen de contactpersoon die u wilt verwijderen.
  3. Tik op het pictogram meeronder aan het scherm Het menupictogram..
  4. Tik op contact blokkeren.
  5. Markeer het vakje naast contact verwijderen.
  6. Tik op ok.