Help Windows Phone

Iemand bellen die ook Skype gebruikt (Windows Phone 8)

De volgende vragen en antwoorden helpen u bij het voeren van Skype-naar-Skype gesprekken met Skype voor Windows Phone 8. Ze leggen uit hoe u gesprekken kunt beantwoorden op uw Skype-account en Skype-nummer en waar u uw belgeschiedenis vindt.

Hoe bel ik van Skype-naar-Skype?

Skype-naar-Skype-gesprekken zijn gratis* op Windows Phone 8, net als op uw computer. Een Skype-naar-Skype-gesprek starten:

1. Start Skype.
  2. Selecteer een contactpersoon uit uw lijst Personen.
  3. Tik op het belpictogram Het belpictogram..
  4. Selecteer Skype bellen.

*Er kunnen kosten worden gerekend voor de gegevensverbinding.

Het gespreksvenster.

De oproepkwaliteit hangt af van de beschikbare netwerkomstandigheden. Hoe sneller de gegevensverbinding is, des te beter zal de kwaliteit van uw gesprek zijn. Wij raden ook aan dat uw contactpersonen de nieuwste versie van Skype gebruiken die beschikbaar is voor hun apparaat.

Hoe ontvang ik Skype-gesprekken?

Wanneer u een oproep ontvangt, ziet u een melding voor een inkomende oproep. Tik gewoon op Antwoorden. Om de oproep te weigeren, tikt u op Negeren.

Als u Doorschakelen hebt geactiveerd, zal het gesprek worden doorgeschakeld naar een ander nummer.

Kan ik een groepsgesprek starten?

U kunt geen videogroepsgesprekken starten op Windows Phone of er aan deelnemen.

U kunt deelnemen aan groepsgesprekken maar u kunt deze niet starten. Mogelijk hebt u problemen met het deelnemen aan groepsgesprekken. In dat geval kunt u zich het beste aanmelden bij Skype op een ander apparaat en de oproep via dat apparaat aanvaarden.

Kan ik oproepen ontvangen op mijn Skypenummer?

Ja, dat is mogelijk. Oproepen naar uw Skype-nummer bellen op dezelfde manier als andere Skype-oproepen.

Meer informatie over Skype-nummers.

Waar kan ik mijn belgeschiedenis bekijken?

Veeg naar de lijst recent op de startpagina van Skype; hier vindt u uw belgeschiedenis en uw chatberichten.

U kunt een gesprek uit de lijst recent verwijderen door het gesprek aangetikt te houden en dan verwijderen te selecteren.

Met Skype voor Windows Phone 8 kunt u eveneens mobiel of naar vaste lijnen bellen.