Help Windows Phone

Mobiele en vaste nummers bellen (Windows Phone 8)

Hebt u Skype gedownload en een account aangemaakt? Dan bent u nu klaar om te gaan bellen.

Met Skype voor Windows Phone 8 kunt u goedkoop mobiele en vaste telefoons bellen. U hebt alleen maar wat Skypetegoed of een abonnement nodig.

U kunt ook rechtstreeks vanaf uw Windows Phone uw Skypetegoed bekijken en beheren.

Mobiele en vaste nummers bellen met de nummertoetsen:

De nummertoetsen met de beltoets eronder.

1. Start Skype.
  2. Tik op de beltoets Beltoets.. Hiermee opent u de nummertoetsen.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst het land dat u wilt bellen en voer het telefoonnummer in.
  4. Tik op de groene beltoets onder de nummertoetsen.

Het mobiele of vaste nummer van een Skype-contactpersoon bellen:

1. Start Skype.
  2. Selecteer onder personen een contactpersoon.
  3. Tik op de beltoets Beltoets..
  4. Selecteer het telefoonnummer dat u wilt bellen.

Als u geen mobiel of vast nummer ziet, heeft deze contactpersoon geen mobiel of vast nummer aan zijn of haar profiel gekoppeld.

Iemand uit uw Windows Phone-telefoonboek bellen:

De optie 'alle' is geselecteerd onder personen.

1. Start Skype.
  2. Zorg dat u alle contactpersonen ziet in de lijst personen.
  3. Selecteer in het telefoonboek de contactpersoon die u wilt bellen.
  4. Tik op de beltoets Beltoets..

Voordat u een mobiel of vast nummer belt, moet u controleren of u de juiste landcode voor het telefoonnummer hebt gekozen.

Meer informatie over bellen met Skype voor Windows Phone 8.

Het saldo van uw Skypetegoed op Windows Phone 8 weergeven en beheren:

1. Start Skype.
  2. Tik op uw profielafbeelding. Het saldo van uw Skypetegoed wordt samen met andere profielinformatie weergegeven.
  3. Tik op de regel met het tegoed. Hiermee opent u de webbrowser waar u zich kunt aanmelden. Kies het bedrag dat u wilt toevoegen aan uw Skypetegoed.

U kunt ook Skypetegoed kopen door met uw mobiele browser naar skype.com te gaan. Tik op Skypetegoed kopen, meld u aan met uw Skypenaam en -wachtwoord en volg de instructies om uw aankoop te voltooien.