Help Windows Phone

Wegwijs worden in Skype (Windows Phone 8)

Hebt u Skype gedownload en een account aangemaakt? Dan bent u nu klaar om te gaan bellen.

Deze handleiding maakt u wegwijs in Skype op uw Windows Phone 8, zodat u gebruik kunt maken van fantastische functies zoals spraakoproepen, videogesprekken en chatten.

Tik op het Skype-pictogram in uw lijst met apps om Skype te openen.

Op het startscherm van Skype ziet u uw profielafbeelding, de opties personen en recent, het contactenlijstfilter, Skype-contactpersonen, de pictogrammen voor nieuw gesprek en berichten en de optie instellingen.

1. Profielafbeelding. Tik op uw profielafbeelding om uw profiel en accountgegevens weer te geven.
  2. Personen/recent/favorieten. Veeg om de vensters met de contactenlijst, uw recente activiteiten en uw favoriete contactpersonen te openen.
  3. Filter contactenlijst. Selecteer de lijst met contactpersonen die u wilt weergeven (alle contacten, Skype-contacten, beschikbare contacten).
  4. Contactpersoon. Bekijk de profielafbeelding, de naam en het stemmingsbericht van uw contactpersoon.
  5. Nieuw gesprek. Met de nummertoetsen van Skype belt u mobiele en vaste nummers. Hier hebt u wat Skypetegoed of een abonnement voor nodig.
  6. Berichten. U kunt chatten en sms-berichten naar uw contactpersonen sturen.
  7. Instellingen. Bekijk de beschikbare opties. De verschillende vensters van Skype bevatten verschillende opties.