Help Mac

Hoe kan ik automatische updates uitschakelen in Skype voor Mac OS X?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Automatisch updates zijn de eenvoudigste manier om uw versie van Skype voor Mac OS X up-to-date te houden. Deze zijn standaard ingeschakeld, maar desgewenst kunt u ze uitschakelen:

1. Start Skype.
  2. Selecteer in de menubalk Skype> Voorkeuren...
  3. Selecteer het tabblad Algemeen en verwijder de markering van Houd Skype altijd up-to-date.

U kunt de automatische updates opnieuw inschakelen wanneer u maar wilt. Klik dan op Houd Skype altijd up-to-date in Skype> Voorkeuren...> Algemeen.

Als u automatische updates van Skype op uw Mac hebt uitgeschakeld, kunt u Skype handmatig bijwerken:

1. Start Skype.
  2. Selecteer in de menubalk Skype > Controleer op updates...
  3. Als er een update beschikbaar is, wordt u gevraagd deze te installeren. Klik op Upgraden.
  4. Na het voltooien van de update klikt u in het pop-upvenster op Opnieuw starten om de nieuwe versie van Skype te gebruiken.

Opmerking: Van tijd tot tijd trekken we oudere versies van Skype in om onze inspanningen te concentreren op het verbeteren van de recentste versies van Skype. Als dit gebeurt, krijgt u de volgende melding als u zich bij Skype wilt aanmelden:

In dat geval klikt u op Download nu de nieuwste versie en volgt u de stappen om gratis te upgraden naar de nieuwste versie. U vindt hier gedetailleerde instructies om het probleem op te lossen en Skype te blijven gebruiken.