Wat is het verschil tussen Skype voor Windows RT en Skype for Windows desktop?

Als je op Windows XP, Vista of 7 kunt u Skype for Windows desktop. Als je op een Windows RT apparaat, kunt u Skype voor Windows RT.

Skype voor Windows RT is geoptimaliseerd voor uw Windows touchscreen apparaat en is altijd ingeschakeld, zodat u kunt houden in contact met uw vrienden gemakkelijker.

Beide versies kunt u aanmelden met uw Microsoft rekening, dus het is makkelijk om te praten met uw Messenger contacten. Meer informatie over Microsoft rekeningen.