Welke versie van Skype gebruik ik op mijn mobiele telefoon of tablet?

Verschillende versies van Skype hebben verschillende interfaces en opties. Soms is het handig om te weten welke versie van Skype u gebruikt, bijvoorbeeld als u hulp nodig hebt bij een probleem.

Uitzoeken welke versie van Skype u gebruikt op uw mobiele telefoon:

Skype voor Windows 10 Mobile

1. Start Skype.
    2. Selecteer het Zie meer menu ... linksonder in het venster.
    3. Selecteer Over.

Skype voor iPhone of iPod

1. Start Skype.
    2. Afhankelijk van uw versie tikt u op Mijn info onder aan het scherm, vervolgens op Instellingen, en selecteert u Over OF u tikt op Opties in de linkerbenedenhoek van het scherm en dan selecteert u Over Skype.

Skype voor Android

1. Start Skype.
    2. Druk in het startscherm op de menuknop of tik op het menupictogram op apparaten met Android 3.0 of hoger, en selecteer Info.

Uitzoeken welke versie van Skype u gebruikt op uw tablet:

Skype voor iPad

1. Start Skype.
    2. Tik op het tabblad Mijn info onder aan het scherm.
    3. Tik op Instellingen en selecteer vervolgens Over.

Meer informatie over welke versie van Skype u gebruikt op uw computer.

Voor de beste prestaties en de meest recente functies raden wij u aan de nieuwste versie van Skype te gebruiken. De nieuwste versie van Skype werkt op alle iOS-apparaten met iOS 8 of hoger. Als u een oudere versie van iOS gebruikt, kunt u de nieuwste Skype-functies niet gebruiken. De basisfuncties voor contact met familie en vrienden zijn wel toegankelijk in Skype.