Help Windows RT

Waarom zie ik geblokkeerde contactpersonen in Skype voor Windows RT?

Momenteel, Skype voor Windows RT soms toont eerder geblokkeerd contacten. Maak je geen zorgen, deze contacten worden nog steeds geblokkeerd en geen contact met u op geen enkele manier.

Onze excuses voor de verwarring die dit veroorzaakt hebben kunnen. We werken op de vaststelling van het probleem en zal het vrijgeven van een update zo snel als we kunnen.

Het is mogelijk om deze geblokkeerde contacten permanent verwijderd uit uw lijst met mensen . Om dit te doen:

1. Start Skype.
  2. De geblokkeerde contactpersoon onder mensenzoeken. Als u de contactpersoon niet ziet, tik of Klik mensen om de alle mensen scherm te openen.
  3. Tik of klik op de contactpersoon. Het gesprek scherm wordt geopend.
  4. Klik met de rechtermuisknop of vegen omhoog om de optiemenu te openen.
  5. Tik of klik op verwijderen in de bodem juiste hoek van het scherm.
  6. In het venster dat opent, selecteer verwijderen om te bevestigen.

Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van Skype voor Windows RT om te genieten van de nieuwste functies en verbeteringen.