Hoe kan ik Skype-tegoed cadeau geven aan mijn vrienden en familie?

Er zijn twee manieren om Skype-tegoed cadeau te geven: koop online een Skype-voucher, of stuur iemand uw eigen Skype-tegoed van uw accountbalans.

U kunt per e-mail een Skype-voucher als cadeau opsturen - de ontvanger hoeft geen Skype-contact te zijn. Ga naar de pagina gift Skype Credit (Skype-tegoed als cadeau), voer de gevraagde informatie in, kies een ontwerp voor een cadeaubon en selecteer Voorbeeld en betalen. Voer uw gegevens in, kies een betalingsmethode en klik op de knop Betaling om de betaalgegevens te bevestigen.

U kunt elk van uw bestaande Skype-contacten wat van uw Skype-tegoed sturen als cadeau. Het tegoed wordt van het totaalbedrag in uw account afgetrokken.

1. Gebruik deze koppeling Skype-tegoed verzenden om u aan te melden bij uw account.
    2. Begin in het zoekvak de naam van een contactpersoon te typen en selecteer deze uit de lijst.
    3. Selecteer het bedrag dat u wilt verzenden. Als u niet voldoende Skype-tegoed in uw account hebt, wordt u gevraagd om eerst meer te kopen.
    4. Kies het ontwerp van een cadeaubon. Uw contact ontvangt de kaart met het geschenk.
    5. Klik op de knop Selectie bevestigen. We sturen het tegoed rechtstreeks naar uw contact. Deze ontvangt een melding via e-mail en in Skype, en diens kredietbalans wordt automatisch bijgewerkt met uw geschenk.

Als de valuta van uw Skype-account anders is dan de valuta in het account van de ontvanger, converteren we het bedrag naar zijn of haar valuta volgens de koers van de Europese Centrale Bank.

Om onze klanten tegen fraude te beschermen, hebben we limieten voor de aankoop van Skype-tegoedbonnen ingesteld. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u meer informatie?
    Hoe kan ik mijn Skype-tegoed overbrengen van het ene Skype-account naar het andere?