Help Windows RT

Kan ik afmelden bij Skype voor Windows RT?

Skype voor Windows RT is ontwikkeld om te worden altijd op, zodat u nooit een bericht missen. Echter, als u niet worden gestoord wilt, kunt u gemakkelijk ondertekenen uit (zie "Meld u af bij Skype voor Windows RT, hieronder).

Als u wilt gewoon meldingen uitschakelen, de app sluit, maak jezelf onzichtbaar, of stop Skype op de achtergrond worden uitgevoerd, klikt u op de desbetreffende sectie hieronder om te leren hoe.

1. Tik of klik op het pictogram van uw profiel in de hoogste juiste hoek van Skype Home.

2. De zijbalk van profiel verschijnt.
  3. Tik of klik op Afmelden.

Als u terug inloggen wilt, kunt u gewoon Klik op de knop Aanmelden ; Er is geen behoefte om uw wachtwoord opnieuw in te voeren.

Als u wilt dat te melden bij Skype voor Windows RT met een andere Skype-account (Microsoft account), gemakkelijk kunt u andere Windows 8 gebruiker account, koppelt u deze aan uw gewenste Microsoft account en melden bij Skype met die account.

Meer informatie over het melden bij Skype voor Windows RT met verschillende Skype-accounts.

Meer informatie over Microsoft rekeningen.

U kunt ook gemakkelijk de toepassing sluit, of u kunt blijven on line en bepalen hoeveel u zien van Skype en hoeveel contactpersonen zien van u.

Als u wilt Skype voor sluiten Windows RT, drukt u op Alt+F4 toetsencombinatie op het toetsenbord of, hebt u een touchscreen, vegen van de top helemaal onderaan het scherm.

Als u wilt blijven on line maar gewoon niet wil worden gestoord, kunt u Skype-upmeldingen uitschakelen of uw status instellen op onzichtbaar.

Als u niet wilt dat om het even wat wanneer u een bericht of bel ontvangt:

1. Start Skype.
  2. In Skype Home, verplaats de muis naar de bodem juiste hoek of vegen van rechts om de charmes verschijnen, dan tik of klik op instellingen.
  3. Instellingen, tik of klik op machtigingen.
  4. Onder meldingen, sleept u de schuifregelaar naar uit.

Als u niet dat uw vrienden om te zien wilt dat u on line bent:

1. Start Skype.
  2. In Skype Home, in de rechter bovenhoek, tik of klik op uw profielfoto. De profiel-zijbalk wordt geopend.
  3. Tik of klik op onzichtbaar.

Wanneer je onzichtbaar, kunt u nog steeds bellen en expresberichten verzenden naar je contactpersonen.

Als u alleen Skype wilt kan worden uitgevoerd wanneer u het opent:

1. Start Skype.
  2. In Skype Home, verplaats de muis naar de bodem juiste hoek of, als u een touchscreen, vegen van rechts hebt om de charmes verschijnen, tik of klik op instellingen.
  3. Instellingen, tik of klik op machtigingen.
  4. Onder het Scherm van het slot, Sleep de schuifregelaar naar Off.

Hiermee stopt u Skype wordt uitgevoerd wanneer u het niet gebruikt en stopt ook geen meldingen in het slotscherm verschijnen. Als u deze optie op uitgeschakeld instelt, zal niet u zitten kundig voor multitasking met Skype.