Help Windows RT

Hoe kan ik melden bij Skype met verschillende Skype-accounts op Windows RT?

Gebruik Skype voor Windows RT met meerdere accounts, moet u een Microsoft account gekoppeld aan elke Skype-account die u wilt gebruiken. Als u niet reeds gekoppeld je Skype-account aan een Microsoft account, kunt u leren hoe hier. U kunt aanmelden bij Skype voor Windows RT met verschillende Skype-accounts door het creëren van afzonderlijke Windows gebruikersaccounts met afzonderlijke Microsoft rekeningen.

Wanneer u hebt gemaakt een nieuwe Microsoft account of gekoppeld een Skype-account aan een Microsoft account, kunt u vervolgens instellen van differen gebruikersaccounts op Windows.

Maak aparte Windows gebruikersaccounts

Deze optie krijgt u aparte Windows gebruikersaccounts. Elk van deze gebruikersaccounts zal hebben zijn eigen Microsoft account die u gebruikt te melden, net alsof de rekeningen op afzonderlijke computers waren. Deze optie is perfect als verschillende mensen dezelfde computer gebruiken, of voor het gebruik van aparte Skype-accounts op Windows RT apparaten.

Te melden bij Skype voor Windows RT met verschillende accounts:

1. Maak een nieuwe Windows gebruikersaccount (of zoveel als je nodig hebt). Meer informatie over het maken van nieuwe Windows gebruikersaccounts met dit handige Windows Gebruikershandleiding (onder de sectie "maken een Microsoft rekening").
  2. Inloggen om uw nieuwe gebruikersaccount.
  3. Get Skype voor Windows RT van de Windows opslaan, net als u vóór, en installeer het aan de nieuwe account.
  4. Nadat u Skype hebt geïnstalleerd, lanceer het en link uw nieuwe Microsoft account met uw tweede Skype-account.
  5. U kunt nu eenvoudig schakelen tussen uw Skype-accounts door te verplaatsen tussen uw Windows gebruikersaccounts.

Uw apps, instellingen en documenten zijn gekoppeld aan uw gebruikersaccount. Als u naar een andere account overschakelt, hoeft u niet toegang tot hen totdat u terug overschakelt (of tenzij u deze op uw nieuwe gebruikersaccount dupliceren).