Start Skype voor Windows RT

Hoe meld ik me met verschillende Skype-accounts bij Skype aan op Windows RT?

U kunt Skype voor Windows RT met meerdere accounts gebruiken als u een Microsoft-account hebt gekoppeld aan elk Skype-account dat u wilt gebruiken. Klik hier als u uw Skype-account nog niet aan een Microsoft-account hebt gekoppeld. U kunt zich met verschillende Skype-accounts aanmelden bij Skype voor Windows RT door aparte Windows-gebruikersaccounts te maken met afzonderlijke Microsoft-accounts.

Als u een nieuw Microsoft-account hebt gemaakt of een Skype-account aan een Microsoft-account hebt gekoppeld, kunt u verschillende gebruikersaccounts instellen op Windows.

Afzonderlijke gebruikersaccounts voor Windows maken

Met deze optie krijgt u afzonderlijke gebruikersaccounts voor Windows. Elk van deze gebruikersaccount heeft een eigen Microsoft-account dat u gebruikt om u aan te melden, alsof de accounts op verschillende computers worden gebruikt. Deze optie is ideaal als verschillende mensen dezelfde computer gebruiken of als u verschillende Skype-accounts op uw apparaat met Windows RT gebruikt.

Met verschillende accounts aanmelden bij Skype voor Windows RT:

1. Maak een nieuw gebruikersaccount voor Windows (of zoveel accounts als u nodig hebt). Meer informatie over het maken van een nieuw gebruikersaccount voor Windows vindt u in deze handige gebruikershandleiding (onder het kopje 'Een Microsoft-account maken').
    2. Meld u aan bij uw nieuwe gebruikersaccount.
    3. Download Skype voor Windows RT in de Microsoft Store, net als u eerder deed, en installeer het bij uw nieuwe account.
    4. Nadat u Skype hebt geïnstalleerd, start u het programma en koppelt u uw nieuwe Microsoft-account aan uw tweede Skype-account.
    5. U kunt nu eenvoudig schakelen tussen uw Skype-accounts door te wisselen tussen de gebruikersaccounts van Windows.

Uw apps, instellingen en documenten zijn gekoppeld aan uw gebruikersaccount. Als u een ander account gaat gebruiken, hebt u geen toegang tot de bestanden totdat u terug gaat naar het eerste account (of tenzij u ze kopieert naar uw nieuwe gebruikersaccount).