Hoe kan ik van Windows Messenger overstappen op Skype?

U kunt heel eenvoudig van Windows Messenger overstappen op Skype en zoals vanouds met uw Messenger-vrienden chatten.

Waar moet ik beginnen?

Aan de slag gaan:

1. Download en installeer de meest recente versie van Skype.
    2. Meld u bij Skype aan met hetzelfde Microsoft-account dat u voor Windows Messenger gebruikt. Meer informatie over aanmelden bij Skype met uw Microsoft-account.
    3. Als u al een Skype-account hebt, kunt u dit koppelen aan uw Microsoft-account. Zorg ervoor dat u de juiste accounts koppelt.
    4. Nu kunt u gaan chatten en videogesprekken voeren.

Meer informatie over Microsoft-accounts.

Kan ik nog steeds met mijn Messenger-vriend praten?

Ja. U kunt uw Messenger-vrienden heel eenvoudig bellen en ze chatberichten sturen.

Kan ik videogesprekken voeren met mijn Messenger-vriend?

Ja. Als u en uw Messenger-vriend online zijn, kunt u een videogesprek voeren in Skype. Wanneer u belt, ontvangt uw vriend een uitnodiging om een invoegtoepassing te downloaden. Zodra deze is geïnstalleerd, kunt u gaan chatten. Dit betreft momenteel een bètafunctie en gesprekken vanuit Messenger naar Skype zijn niet mogelijk.

Kan ik nog steeds met mijn Facebook-vrienden praten?

Ja. U hoeft alleen Skype met uw Facebook-account te verbinden.

Meer informatie over wegwijs worden in Skype of deelnemen aan de discussie in onze community.