Start Skype voor Windows RT

Hoe schakel ik automatische updates in Skype voor Windows RT?

Automatische updates zijn de gemakkelijkste manier om te houden van Skype voor Windows RT up-to-date. Ze zijn ingeschakeld door standaard maar het is gemakkelijk te zwenking zij vandoor:

1. In het startscherm, tik of klik op de tegel winkel. De Windows opslaan wordt geopend.

The Store tile in the Skype for <span class=3 start scherm."hoogte"304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12221/fa12221a.png = "breedte ="540"/>

1. Swipe van de rechterrand van het scherm, of zet uw muis naar de boven- of onderkant rechts hoek, om de charmes.

The Settings charm displayed on the right side of the <span class=2 opslaan scherm."hoogte"304"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/screenshots/fa12221/fa12221b.png = "breedte ="540"/>

1. Selecteer instellingen > App updates.
    2. Sleep de schuifregelaar om de instelling uitschakelen onder App updates. U ziet dat geen weergegeven naast de schuifregelaar wanneer de instelling is uitgeschakeld.

The App updates setting with the slider for turning the setting on and off.

Belangrijk: De App bijgewerkt instelling schakelt de automatische updates voor alle Windows slaan apps.

U kunt de automatische updates weer op dezelfde manier die u ze uitgeschakeld. Sleep de schuifregelaar onder App updates. U ziet Ja weergegeven naast de schuifregelaar wanneer de instelling is ingeschakeld.

Meer informatie over het bijwerken van Skype voor Windows RT handmatig.