Hoe kan ik mijn Microsoft Office-account koppelen aan mijn Skype-account?

Als u uw account van Microsoft Office 365 Home of Office 365 Personal koppelt aan uw Skype-account, kunt u elke maand gratis 60 minuten bellen met mobiele en vaste nummers in meer dan 60 landen wereldwijd.

Zo koppelt u uw accounts en activeert u uw abonnement:

1. Meld u aan bij Office met uw Microsoft-account.
    2. In de sectie Services en producten klikt u onder Skype op Uw Skype-minuten activeren. Er verschijnt een activeringspagina.
    3. Op de activeringspagina:
      - Als u al een Skype-account hebt, selecteert u Activeren en u meldt zich aan bij uw account.
      - Als u geen Skype-account hebt, klikt u op Skype-account aanmaken onder Nieuw bij Skype? en voert u de instructies uit om een nieuw Skype-account te maken.
    4. Nadat u zich bij Skype hebt aangemeld, moet u een paar minuten wachten totdat uw Skype-minuten geactiveerd zijn. Na het voltooien van de activering verschijnt boven aan het scherm Mijn account het bericht dat uw Skype-minuten beschikbaar zijn.

Dit betekent dat u klaar bent om met Skype op elk apparaat te bellen met behulp van uw abonnement met Skype-minuten.

Meer informatie over het bellen met Skype naar mobiele en vaste lijnen.

Ga als volgt te werk als u de verkeerde accounts hebt gekoppeld en u uw Office-account aan een ander Skype-account wilt koppelen:

1. Ga naar de deactiveringspagina van Office en klik op Uitschakelen. (U kunt slechts één keer deactiveren.)
      Het bericht dat uw Skype-minuten gedeactiveerd zijn, verschijnt boven aan het scherm Mijn account. De accounts zijn nu ontkoppeld.
    2. Volg de stappen boven aan dit artikel om uw Skype-minuten te activeren en koppel uw Office-account met het juiste Skype-account.

Als u meer hulp nodig hebt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Skype.

Meld u aan bij uw Skype-account. In de sectie voor abonnementen vindt u onder Skype-minuten voor Office hoeveel minuten u hebt gebruikt en hoeveel minuten u nog over hebt.

Het abonnement met Skype-minuten is alleen beschikbaar bij Office 365 Home- of Office 365 Personal-accounts. Het is niet opgenomen in de Office 365 Education- of Business-accounts.

Ja. Met Skype profiteert u van al uw abonnementen; ze worden in een vaste volgorde gebruikt:

• Afhankelijk van het type abonnement: ongelimiteerde abonnementen worden eerst gebruikt en gelimiteerde abonnementen pas daarna.
    • Afhankelijk van de vervaldatum: minuten van een abonnement met de vroegste vervaldatum worden het eerst gebruikt.

Met Skype-minuten kunt u bellen naar meer dan 60 landen.

In het abonnement zijn geen gesprekken opgenomen naar niet-geografische nummers of speciale nummers en u kunt geen noodoproepen maken met Skype.

U kunt met Skype-minuten bellen vanuit elk land ter wereld, behalve de volgende: Algerije, Bahrein, China, Egypte, India, Korea, Koeweit, Libanon, Libië, Marokko, Namibië, Pakistan, Qatar, Taiwan, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Niet-gebruikte minuten verlopen aan het einde van elke maand, dus zorg ervoor dat u ze gebruikt.