Hoe kan ik mijn Skype-minuten van Office 365 activeren?

Terug naar zoekresultaten

Als je een abonnement op Microsoft Office 365 Home, Office 365 Personal of Office 365 voor Hoger Onderwijs neemt, ontvang je elke maand 60 minuten om met Skype te bellen naar mobiele en vaste nummers in meer dan 60 landen wereldwijd. Je kunt de inbegrepen Skype-minuten gebruiken met het Microsoft-account dat je aan je Office 365-abonnement hebt gekoppeld.

Je Skype-minuten van Office 365 activeren:

1. Meld je aan bij Office met je Microsoft-account.
    2. Klik in de sectie Services en producten onder Skype op Skype-minuten ontvangen. Er verschijnt een activeringspagina.
    3. Selecteer Activeren op de activeringspagina.
    4. Het kan een paar minuten duren om je Skype-minuten van Office 365 te activeren. Na het voltooien van de activering verschijnt bovenaan het scherm Mijn account het bericht dat je Skype-minuten beschikbaar zijn.

Dat is alles. c