Kan ik mijn Skype-producten delen met mijn vrienden en familie?

Ja, u kunt via Skype Manager de Skype-producten en -functies die u koopt met uw Skype-contactpersonen delen.

Skype Manager is een gratis hulpmiddel dat werkt via een internetbrowser, waarmee u Skype-producten kunt kopen en toewijzen aan uw vrienden, familie of collega's, en hun gebruik beheren.

De hoofdbalk van Skype Manager.

Maak een Skype Manager-account aan en voeg vrienden toe als leden van uw Skype Manager. Vervolgens kunt u Skype-producten en -functies kopen en toewijzen.

Meer informatie over Skype Manager.