Help Mac

Hoe kan ik videoberichten instellen in Skype voor Mac OS X?

Download de nieuwste versie van Skype for Mac OS X en houd op nog meer manieren contact met uw vrienden door ze videoberichten te sturen. U kunt een korte video opnemen, bewerken en naar uw contactpersonen sturen om momenten uit uw leven met hen te delen.

De volgende vragen en antwoorden helpen u bij het instellen van videoboodschappen op Mac OS X:

Hoe kan ik videoboodschappen opnemen en versturen in Skype voor Mac?

Het opnemen en verzenden van een videobericht om met uw vrienden te delen, is gemakkelijk:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Selecteer in uw contactpersonenlijst de contactpersoon aan wie u een videobericht wilt sturen, klik erop met de rechtermuisknop en selecteer Stuur Videobericht….

De optie Stuur videobericht is geselecteerd in de lijst met opties die worden weergegeven nadat u met de rechtermuisknop op een contactpersoon hebt geklikt.

1. Het opnamescherm wordt weergegeven. U start en stopt de opname door op het opnamepictogram Het pictogram Opnemen. te klikken.

Klik na het opnemen op het pictogram Afspelen Het pictogram Afspelen..

De opties Bericht opnieuw opnemen en Bericht annuleren worden weergegeven na klikken op het X-pictogram nadat het videobericht is opgenomen.

1. Klik op het pictogram Verzenden Pictogram Verzenden. om het videobericht te verzenden.

Kan ik een videoboodschap sturen naar een vriend die niet op mijn oproep reageert?

Als u een vriend probeert te bellen en die neemt niet op, dan kunt u een videoboodschap sturen. Beëindig het gesprek en klik op Stuur videobericht in het conversatiescherm om uw videobericht op te nemen, te bewerken en te versturen.

Hoe verwijder ik mijn videoberichten?

U kunt de videoberichten die u al hebt verzonden niet verwijderen. U kunt alleen opgenomen videoberichten annuleren voordat u ze verzendt.

Hoe kan ik een ontvangen videoboodschap bekijken?

Ontvangen videoberichten worden weergegeven in uw lijst Recente conversaties. Als u de nieuwste versie van Skype voor Mac OS X of hoger gebruikt, klikt u gewoon op de miniatuur om het videobericht weer te geven in het gespreksvenster.

Om een ontvangen videobericht te beantwoorden met uw eigen videobericht, klikt u op het paperclippictogram en selecteert u Stuur videobericht.

Als u een Skype-versie gebruikt die geen videoberichten ondersteunt, krijgt u een instantbericht om u te informeren dat u een videobericht hebt ontvangen. U krijgt ook een koppeling naar het bericht zelf. Klik gewoon op de koppeling om het videobericht in uw browser te bekijken.

Als u een videobericht in uw webbrowser bekijkt, dan kunt u daar niet op antwoorden.

Hoe sla ik videoberichten op?

Hebt u een gedenkwaardig videobericht opgenomen of ontvangen dat u voor altijd wilt bewaren? Zoek het bericht op in uw chatgeschiedenis en selecteer het vervolgens met de rechtermuisknop. Klik op Opslaan.

U kunt ook een downloadpictogram zien na het bekijken van het videobericht. Klik hierop om uw videobericht op te slaan.

Waarom ontvang ik "Dit videobericht is niet langer beschikbaar"?

Hebt u een bericht "Dit videobericht is niet lange beschikbaar" ontvangen toen u probeerde om een videobericht te bekijken of op te slaan? Dat komt omdat legacy (oudere) videoberichten niet meer kunnen worden bekeken of opgeslagen.

Om te voorkomen dat u berichten verliest die u wilt bewaren, raden we aan om deze zo snel mogelijk op te slaan.