Help iPad

Hoe beheer ik mijn contactpersonen in Skype voor iPad?

Nadat u uw vrienden aan uw lijst met contactpersonen hebt toegevoegd kunt u de contactpersonen eenvoudig beheren. De volgende veelgestelde vragen laten zien hoe u een contactpersoon zoekt in uw contactenlijst, hoe u de contactpersonen in de lijsten weergeeft en hoe u een contactpersoon kunt blokkeren of verwijderen.

Meer informatie over het zoeken naar en het toevoegen van een contactpersoon.

U krijgt meer informatie over de manier waarop u de contactpersonen, die aan u zijn voorgesteld, kunt toevoegen.

Contactpersonen blokkeren of verwijderen:

1. Met de zoekfunctie boven aan het scherm kunt u een contactpersoon die u wilt verwijderen of blokkeren zoeken; voer er hun naam, Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer in. U kunt contactpersonen ook zoeken op de tabbladen Contacten of Recent.
  2. Tik vanaf links op de contactpersoon die u wilt verwijderen of blokkeren en klik op hun naam in de rechterbovenhoek. In het vervolgmenu tikt u op Bekijk profiel.

3. In de profielweergave kunt u de contactpersoon blokkeren of verwijderen. Mogelijk moet u naar beneden bladeren om deze opties te zien.

U kunt ook contactpersonen die aan u zijn voorgesteld blokkeren en verwijderen. Om een contactpersoon terug vrij te geven, volgt u bovenstaande stappen, maar kiest u voor blokkeren ongedaan maken in plaats van blokkeren.

Schermnamen wijzigen

Een schermnaam is een naam die u kiest voor vrienden die u in uw lijst met contactpersonen ziet wanneer u belt of hen een chatbericht stuurt. Dit wijzigt alleen hun naam in uw Skype-toepassing, niet hun eigenlijke naam. Uw vrienden kunnen ook beslissen om uw naam die op hun scherm wordt weergegeven te wijzigen.

1. Ga naar het tabblad contactpersonen en selecteer de contactpersoon die u wilt bijwerken.
  2. Tik op de koptekst van het gesprek en tik vervolgens op Profiel weergeven.
  3. Tik op de naam van de contactpersoon en typ vervolgens de nieuwe naam die u wilt gebruiken.
  4. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek om de gegevens op te slaan.