Help iPhone

Hoe beheer ik mijn contactpersonen in Skype voor iPhone

Nadat u uw vrienden aan uw lijst met contactpersonen hebt toegevoegd kunt u de contactpersonen eenvoudig beheren. De volgende veelgestelde vragen laten zien hoe u een contactpersoon zoekt in uw contactenlijst, hoe u de contactpersonen in de lijsten weergeeft en hoe u een contactpersoon kunt blokkeren of verwijderen.

Meer informatie over het zoeken naar en het toevoegen van een contactpersoon.

U krijgt meer informatie over de manier waarop u de contactpersonen, die aan u zijn voorgesteld, kunt toevoegen.

Contactpersonen blokkeren of verwijderen:

1. Zoek de contactpersoon die u wilt blokkeren (met behulp van de Zoekfunctie boven aan het scherm).
  2. Tik op de naam van de contactpersoon boven aan het scherm.

3. Tik in de vervolgkeuzelijst op Bekijk profiel. In de profielweergave kunt u de contactpersoon blokkeren of verwijderen. Mogelijk moet u naar beneden bladeren om deze opties te zien.

U kunt ook contactpersonen die aan u zijn voorgesteld, blokkeren en verwijderen. Ga als volgt te werk om een contactpersoon te deblokkeren in plaats van blokkeren.

Schermnamen wijzigen

Een schermnaam is een naam die u kiest voor vrienden die u in uw lijst met contactpersonen ziet wanneer u belt of hen een chatbericht stuurt. Dit wijzigt alleen hun naam in uw Skype-toepassing, niet hun eigenlijke naam. Uw vrienden kunnen ook beslissen om uw naam die op hun scherm wordt weergegeven te wijzigen.

1. Ga naar het tabblad contactpersonen en selecteer de contactpersoon die u wilt bijwerken.
  2. Tik op de koptekst van het gesprek en tik vervolgens op Profiel weergeven.
  3. Tik op de naam van de contactpersoon en typ vervolgens de nieuwe naam die u wilt gebruiken.
  4. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek om de gegevens op te slaan.