Welke Skype-functies zijn nuttig voor mij?

U kunt Skype op tal van manieren optimaal benutten. Lees onderstaande verhalen om erachter te komen hoe u met Skype in contact kunt blijven met vrienden en familie, waar ter wereld u ook bent. Klik om te beginnen op een sectie waarin iets wordt beschreven wat u graag doet.

Gratis videogesprekken zijn een fantastische manier om met vrienden en familie te communiceren. Of u nu enkele tijdzones van elkaar bent verwijderd of een weekje weg bent, met Skype kunt u elkaar heel eenvoudig op de hoogte houden en zien wat uw dierbaren doen. Met een Skype-videogesprek via uw bureaublad, tablet of mobiele telefoon hoort u uw dierbaren niet alleen, maar lijkt het alsof ze tegenover u zitten.

Met Skype kunt u op een geweldige, goedkope manier contact houden. Skype-naar-Skype-gesprekken zijn gratis en een heleboel vrienden kunnen tegelijk aan één gesprek deelnemen, waar ter wereld ze ook zijn. Als een vriend geen Skype heeft, kunt u hem gewoon op zijn mobiele of vaste nummer bellen. U hebt alleen een abonnement of wat Skypetegoed nodig.

Meer informatie en bellen naar mobiele en vaste telefoons.

Skype is heel handig als u met verschillende locaties en tijdzones contact moet houden. U kunt Skype op meeste mobiele besturingssystemen gebruiken, waaronder Windows Phone, Android en iOS. Of u nu op een vliegveld, in het park of op het strand bent, u hebt Skype altijd bij de hand.

En als de gegevensverbinding van uw mobiele telefoon is verbroken, kunt u erop vertrouwen dat oproepen worden doorgeschakeld. Wanneer deze functie is ingeschakeld, worden oproepen in Skype aan u naar uw mobiele of vaste telefoon doorgeschakeld. De dienst is voor u betaalbaar en volledig gratis voor de beller.

Meer informatie en doorschakelen instellen

U kunt niet altijd in dezelfde ruimte zijn als de mensen met wie u moet samenwerken. Soms bevindt u zich zelfs in een ander land. Skype is uitermate geschikt voor samenwerking en het delen van de voortgang.

Bestanden kunnen heel eenvoudig worden verzonden en ontvangen. En als u uw collega's wilt laten zien waar u aan werkt, kunt u uw scherm in een Skype-gesprek met ze delen.

Meer informatie en samenwerken

Skype is een prima plek om uw vrienden te verenigen en uw weekenden te plannen. Door de integratie met Facebook kunt u met nog meer vrienden met Skype chatten.

Als een vriend offline is en u snel met hem in contact moet komen, kunt u hem heel eenvoudig via Skype een sms sturen. U hebt alleen wat Skypetegoed nodig.

Meer informatie en tekstberichten verzenden via Skype

Soms moet één persoon alle vrienden bijeen zien te krijgen voor een avondje uit of een etentje. Met Skype kunt u groepsvideobellen met vrienden, waar ter wereld ze ook zijn.

Soms is het gewoon makkelijker om te chatten. Als u tegen uw vrienden wilt praten en ze wilt horen praten, zijn Skype-naar-Skype-gesprekken heel geschikt en eenvoudig te plannen. Als uw vrienden niet online zijn, kunt u ze rechtstreeks vanuit Skype op hun mobiele of vaste nummer bellen. U hebt alleen een abonnement of wat Skypetegoed nodig.

Meer informatie en bellen naar mobiele en vaste telefoons