Help Windows RT

Hoe kan ik een contactpersoon in Skype voor Windows RT blokkeren of rapporteren?

U kunt een contactpersoon blokkeren, zodat deze u niet meer kan bellen en niet kan zien of u online bent. In Skype voor Windows RT kunt u een bestaande contactpersoon en/of een contactaanvraag blokkeren.

U kunt ook spam melden, zodat wij de activiteiten van spammers zo tijdig mogelijk kunnen stoppen.

Een bestaande contactpersoon blokkeren

Een bestaande contactpersoon blokkeren:

1. Start Skype.
  2. Zoek de contactpersoon die u wilt blokkeren. Typ de naam en druk op Enter.
  3. Tik of klik op de contactpersoon om een gespreksvenster te openen.
  4. Veeg vanaf de onderkant van het scherm of klik met de rechtermuisknop om het optiemenu te openen.
  5. Selecteer Blokkeren en bevestig dit door opnieuw Blokkeren te selecteren. Desgewenst kunt u de vakjes naast Verwijderen uit personen en Rapporteren als spam inschakelen.

Het venster Contactpersoon blokkeren met de opties Verwijderen uit personen en Rapporteren als spam wordt weergegeven nadat de knop Blokkeren is geselecteerd

Een contactaanvraag blokkeren

1. Start Skype.
  2. Open bij Recent de contactaanvraag.

De contactaanvraag wordt weergegeven onder Recent
  3. Selecteer Weigeren in het gespreksvenster dat wordt geopend. Desgewenst kunt u de vakjes naast Blokkeren en Rapporteren als spam in het pop-upvenster inschakelen.
  4. Selecteer Weigeren opnieuw om te bevestigen.

Het venster Contactaanvraag weigeren met de opties Blokkeren, Rapporteren als spam en Weigeren