Hoe gebruik ik Skype via mijn Outlook.com-account?

Terug naar zoekresultaten

Skype en Outlook.com, een intelligente e-mailservice van Microsoft, zijn samengekomen zodat u kunt chatten en gratis met Skype audio- en videogesprekken kunt voeren met uw Outlook.com-contactpersonen.

De volgende vragen en antwoorden leggen uit hoe u Skype in Outlook.com kunt gebruiken:

Klik eenvoudig op het pictogram van Skype om Skype in uw Outlook.com-account te openen en u kunt onmiddellijk beginnen te praten met vrienden op Skype.

Als u al een Skype-account hebt, moet u misschien uw Skype-account koppelen aan uw e-mail van Outlook.com. Klik op Aanmelden om uw Skype-id of Microsoft-account te gebruiken.

U ontvangt een bevestiging als u zich met succes hebt aangemeld.

Hierdoor kunt u uw Skype-contactpersonen bereiken via Skype op Outlook.com. Als zowel Outlook.com als Skype nieuw voor u is, hebben we een paar tips voor u voor het zoeken naar nieuwe contactpersonen om het gesprek te beginnen:

We hebben op basis van de mensen die u kent die ook Skype gebruiken, mogelijk enkele suggesties voor contactpersonen voor u.

In Outlook.com kunt u uw status instellen op Beschikbaar of Onzichtbaar door op uw naam te klikken en de status te selecteren in de weergegeven opties. Klik op Onzichtbaar als u niet wilt worden weergegeven in de Skype-gebruikerslijst.

Wilt u meer informatie?
    Wegwijs worden in Skype voor Web en Outlook.com