Help Windows Desktop

Kan ik Skype betalen met mijn creditcard of betaalpas?

Ja. Het is heel gemakkelijk om Skype-producten zoals abonnementen met uw creditcard of betaalpas te betalen. 

Wilt u meer informatie?

Hoe kan ik de status van mijn Skype-bestelling controleren?

Hoe kan ik mijn creditcard of een andere betaalwijze in Skype aanpassen?

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Skypetegoed" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag