Wat is WebMoney?

WebMoney is een betalingsprovider waarmee u veilig kunt betalen voor Skype-producten, zoals Skype-abonnementen. U kunt WebMoney gebruiken om op verschillende manieren te betalen, afhankelijk van waar in de wereld u zich bevindt.

Als WebMoney beschikbaar is waar u bent, ziet u dat wanneer u besluit iets bij ons te kopen. Als u ervoor kiest WebMoney te gebruiken, wordt u gewoon naar hun website doorgestuurd om uw aankoop te voltooien.

Meer informatie over WebMoney.

Welke betaalwijzen beschikbaar zijn, verschilt per land. U ziet welke betaalwijzen voor u beschikbaar zijn wanneer u besluit iets bij ons te kopen.