Help Windows RT

Hoe verstuur ik een bestand in Skype voor Windows RT?

1. Selecteer in personen of favorieten de persoon of groep aan wie u bestanden wilt verzenden.

2. Klik in het gespreksvenster op het plus-pictogram en klik op bestanden verzenden.

3. Selecteer de bestanden die u wilt verzenden en klik op Verzenden.

Voert u reeds een gesprek? Klik op het plus-pictogram en selecteer Bestanden verzenden.

Wilt u meer informatie?
Bestanden delen met Skype: beperkingen aan bestandstypen, grootte en tijd
Problemen met het verzenden en ontvangen van bestanden in Skype oplossen