Waarom kan ik geen videogesprekken voeren met de nieuwste versie van Skype voor Windows?

In de nieuwste versie van Skype voor Windows hebben we een paar wijzigingen doorgevoerd ter verbetering van videobellen, groepsvideobellen en het delen van het scherm. Helaas hebben deze wijzigingen er ook toe geleid dat videobellen en scherm delen op sommige oudere pc's niet meer werkt.

Als uw computer geen SSE2-ondersteuning heeft, kunt u niet meer gebruikmaken van videobellen en scherm delen. De meeste moderne computers hebben SSE2-ondersteuning (een processorinstructieset die in 2001 werd geïntroduceerd), maar er zijn nog steeds computers die niet alle functies van de nieuwste Skype-versie kunnen gebruiken.

Helaas zijn er geen plannen om de ondersteuning voor deze oudere computers uit te breiden, maar u kunt Skype nog steeds op een groot aantal andere computers en mobiele apparaten gebruiken.

Meer informatie over de minimale vereisten voor het uitvoeren van Skype op alle ondersteunde apparaten.