Hoe gebruik ik Skype Doorschakelen?

Met Doorschakelen kunt u uw Skype-oproepen doorschakelen naar spraakberichten, een vast nummer of mobiel nummer, of naar een andere Skype-contactpersoon. Doorschakelen instellen:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in het gedeelte Functies beheren op Doorschakelen.
    3. Klik op de knop doorschakelen uitgeschakeld om doorschakelen mogelijk te maken doorschakelen ingeschakeld en selecteer daarna na hoeveel seconden oproepen moeten worden doorgeschakeld.
    4. Kies spraakberichten, een andere Skype-account (voer de Skype-naam in) of een mobiel nummer of vast nummer (selecteer het land of de regio en voer het telefoonnummer in).
    5. Selecteer Bevestigen.

Uw binnenkomende oproepen worden ook doorgeschakeld wanneer u niet bij Skype bent aangemeld.

Binnenkomende Skype-oproepen naar een andere Skype-contactpersoon doorschakelen is gratis. Die contactpersoon moet wel in uw lijst met contactpersonen zijn.

Om uw binnenkomende oproepen naar een mobiel of vast nummer door te schakelen, moet u een beetje Skype-tegoed of een abonnement hebben dat het land dekt waarin u de doorgeschakelde oproepen wilt ontvangen. Als u Skype-tegoed gebruikt, dan worden doorgeschakelde oproepen volgens lage Skype-tarieven per minuut in rekening gebracht.

De persoon die u via Skype belt, betaalt helemaal niks.

U kunt maximaal drie mobiele of vaste nummers wereldwijd kiezen of u kunt ervoor kiezen dat oproepen naar een andere Skype-contactpersoon in uw contactenlijst worden doorgeschakeld. Selecteer gewoon een ander nummer toevoegen om meer telefoonnummers of een andere Skype-account toe te voegen.

Ja. Als u oproepen doorschakelen hebt ingesteld, dan worden ook oproepen naar uw Skype-nummer doorgeschakeld.

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in het gedeelte Functies beheren op Doorschakelen.
    3. Selecteer de groene knop om oproepen doorschakelen uit te schakelen.

Wilt u meer informatie?
    Problemen oplossen met doorschakelen