Help Windows RT

Waarom moet ik een Microsoft rekening te melden bij Skype voor Windows RT?

Als uw apparaat draait de Windows RT besturingssysteem, moet u een Microsoft rekening voor het downloaden van Skype of een andere toepassing van de Windows winkel.

Wanneer u begint Skype voor Windows RT voor de eerste keer, wordt u gevraagd te melden bij Skype met uw Microsoft account en koppel deze aan uw Skype-account.

Als uw accounts zijn gekoppeld, kunt u blijven voor het gebruik van Skype normaal. U zult ook kunnen contact opnemen met uw Messenger vrienden direct van Skype.

Meer informatie over Microsoft account en de voordelen die het met zich meebrengt.

Leer hoe te melden bij Skype voor Windows RT met uw Microsoft account.