Help Windows RT

Hoe verzend en ontvang ik videoberichten in Skype voor Windows RT?

Belangrijke opmerking: Windows RT-gebruikers kunnen video's bekijken, maar kunnen geen videoberichten verzenden. Als u een videobericht wenst te verzenden, moet u een abonnement nemen op Skype of op een ander platform of apparaat dat videoberichten ondersteund (Windows desktop, Mac, Android of iOS).

Zorg er altijd voor dat u de nieuwste versie van Skype voor Windows RT gebruikt, zodat u alle geweldige functies van Skype kunt gebruiken.

Hoe kan ik videoberichten die ik heb ontvangen in Skype voor Windows RT bekijken?

De videoberichten die u hebt ontvangen worden weergegeven in uw lijst recent. Tik of klik gewoon op de koppeling naar het videobericht om het in uw browser te bekijken.

Hoe verwijder ik mijn videoberichten?

U kunt de videoberichten die u al hebt verzonden niet verwijderen.

Waar vind ik de videoberichten die ik eerder al heb ontvangen?

Om de videoberichten die u eerder al hebt ontvangen op te sporen, moet u uw gespreksgeschiedenis met deze contactpersoon raadplegen.

Hoe kan ik videoberichten bewaren?

Er is geen optie Video opslaan bij Skype voor Windows RT. U kunt uw videoberichten echter bewaren door een abonnement te nemen op Skype of op een ander platform of apparaat dat videoberichten ondersteund (Windows desktop, Mac, Android of iOS) Ga naar een van deze veelgestelde vragen voor meer informatie over het opslaan van uw videoberichten:

Skype voor iOS
Skype voor Android
Skype voor Windows-bureaublad
Skype voor Mac

Waarom ontvang ik "Dit videobericht is niet langer beschikbaar"?

Hebt u een bericht "Dit videobericht is niet lange beschikbaar" ontvangen toen u probeerde om een videobericht te bekijken of op te slaan? Dat komt omdat legacy (oudere) videoberichten niet meer kunnen worden bekeken of opgeslagen.

Om te voorkomen dat u berichten verliest die u wilt bewaren, raden we aan om deze zo snel mogelijk op te slaan.