Help Android

Mobiele en vaste nummers bellen met Skype voor Android

Hebt u Skype gedownload en een account aangemaakt? Dan bent u nu klaar om te gaan bellen.

Bel goedkoop naar mobiele en vaste nummers met Skype voor Android-telefoons en -tablets. U hebt alleen maar wat Skypetegoed of een abonnement nodig.

Bellen met de nummertoetsen

Als uw contactpersoon geen telefoonnummer in zijn of haar profiel heeft staan of als u iemand wilt bellen die niet in uw contactenlijst staat, gebruikt u gewoon de nummertoetsen om het telefoonnummer in te voeren.

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Tik in de bovenste balk met tabbladen op het meest rechtse tabblad Telefoon
  3. Tik op de ronde knop Kiezer in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  4. Selecteer in het menu het land dat u wilt bellen.
  5. Voer met de nummertoetsen een telefoonnummer met het juiste netnummer in. U kunt de landcode ook handmatig invoeren.
  6. Tik op de blauwe beltoets.

Contactpersonen bellen op hun mobiele of vaste nummer

Als er een telefoonnummer in het profiel van een contactpersoon staat of als u een nummer aan een contactpersoon hebt toegevoegd, kunt u deze persoon eenvoudig bellen als ze niet op Skype zijn.

Het mobiele of vaste nummer van een contactpersoon bellen:

1. Meld u aan bij Skype.

2. Tik via het tabblad Personen of Zoeken op de contactpersoon die u wilt bellen.

3. Nadat u de contactpersoon hebt geselecteerd, tikt u op de beltoets in de rechterbovenhoek.

4. Selecteer het nummer dat u wilt bellen.

Als deze opties er niet zijn, heeft de contactpersoon geen vast of mobiel nummer aan het profiel gekoppeld. U kunt deze personen bellen door met de nummertoetsen het telefoonnummer in te voeren of door een Skype-gesprek te voeren.