Wat houdt verificatie van een Microsoft-account in?

Microsoft vindt uw privacy en veiligheid belangrijk en wil er zeker van zijn dat u de toegang tot uw account behoudt.

Wanneer u zich met uw Microsoft-account bij Skype aanmeldt, kan het dan ook voorkomen dat u dit moet verifiëren.

Meer informatie over uw Microsoft-account.

Ga naar de Microsoft-community om uw ervaringen met het Microsoft-account te delen.

Meer informatie over het toevoegen van beveiligingsgegevens aan uw Microsoft-account.