Waarom moet ik beveiligingsgegevens aan mijn Microsoft-account toevoegen?

Wanneer u zich met uw Microsoft-account bij Skype aanmeldt, wordt u mogelijk gevraagd een alternatief e-mailadres of telefoonnummer op te geven. Dit is alleen om ervoor te zorgen dat uw account altijd is beveiligd. U wordt ongeveer elk half jaar gevraagd om uw gegevens te controleren, zodat uw account beveiligd blijft.

Als er een pop-upvenster wordt weergegeven waarin naar deze beveiligingsgegevens wordt gevraagd, geeft u een e-mailadres of telefoonnummer op. We sturen u een beveiligingscode die u in het venster invoert. Vervolgens bent u aangemeld bij uw account.

Als u de beveiligingscode niet binnen zeven dagen opgeeft om uw Microsoft-account te verifiëren, wordt uw account vergrendeld. In dat geval kunt u het verificatieproces herhalen.

Hier vindt u meer informatie over het toevoegen van beveiligingsgegevens aan uw Microsoft-account.