Help Android

Sms-berichten verzenden op Skype voor Android

U kunt tegen dezelfde fantastische Skype-tarieven sms-berichten verzenden met Skype voor Android-telefoons en -tablets als bij het gebruik van Skype op uw computer. U hebt alleen maar een beetje Skypetegoed nodig.

Een sms-bericht verzenden

Een sms verzenden naar het mobiele of vaste nummer van een Skype-contactpersoon:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Zoek de persoon met wie u contact wilt opnemen door naar het tabblad Personen te gaan, een bestaand gesprek te zoeken in Recent of door gebruik te maken van de zoekfunctie.
  3. Tik na de selectie van een contactpersoon op het plusteken .
  4. Selecteer Verzenden via sms.
  5. Voer uw bericht in. U ziet het aantal resterende tekens terwijl u typt.
  6. Tik op de verzendknop.

Als u de optie Verzenden via sms niet kunt selecteren, heeft uw contactpersoon geen telefoonnummer aan zijn of haar account gekoppeld.

U kunt ook een sms-bericht verzenden naar een opgeslagen telefoonnummer. Als een persoon in de lijst Mensen een telefoonpictogram naast de naam heeft, is er ook een opgeslagen telefoonnummer aanwezig.

Meer informatie over het toevoegen van een mobiel of vast nummer.