Help Android

Hoe kan ik het saldo van mijn Skypetegoed weergeven en beheren in Skype voor Android?

Met Skypetegoed kunt u tegen een laag tarief gebruikmaken van een aantal fantastische Skype-functies, zoals het bellen van mobiele en vaste nummers of het sturen van sms-berichten. U kunt het ook gebruiken om Skype-producten te kopen, zoals Skype-nummers.

Skypetegoed weergeven en kopen:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Tik op de menuknop van het apparaat of op het menupictogram .
  3. Tik op de regel waarop het saldo van uw Skypetegoed staat. Er wordt informatie weergegeven over uw Skypetegoed.
  4. Tik op Tegoed kopen.
  5. Selecteer het bedrag dat u aan uw Skypetegoed wilt toevoegen.
  6. Tik op Ga verder.
  7. Selecteer uw land en betaalwijze en tik op Ga verder.
  8. Voer de vereiste gegevens in en tik op Nu betalen om de aankoop te voltooien.

U kunt ook Skypetegoed kopen via uw mobiele browser.