Waarom kan ik Skype WiFi niet meer op een bepaalde locatie gebruiken?

Skype WiFi is beschikbaar op locaties die worden ondersteund door de deelnemende netwerkproviders. We voegen voortdurend ondersteuning toe voor nieuwe netwerken en nieuwe providers, maar zo af en toe kunnen netwerkproviders ervoor kiezen hun hotspot uit ons netwerk te verwijderen. In die gevallen proberen we samen met onze partners een goede alternatieve oplossing te bedenken voor onze Skype WiFi-gebruikers.

Gebruik onze Skype Hotspot Finder als u wilt zoeken naar een compatibel WiFi-netwerk in de buurt.

Meer informatie over Skype WiFi.