Help Windows RT

Hoe wijzig ik de display-taal in Skype voor Windows RT?

Skype voor Windows RT neemt de taalinstellingen van de Windows RT operating systeem, dus je moet de taal van de weergave van Windows RT om de taal in Skype te wijzigen.

Om de taal van de weergave van Windows RT en Skype:

1. In de Windows het startvenster, typ "taal" om te openen de zoekbalk. Selecteer instellingen voor het filteren van de zoek-wedstrijden.
  2. Selecteer taal in de zoek-wedstrijden op de linkerkant van het scherm.

Language selected from the search results.
  3. Tik of klik op toevoegen een taal.

Add a language selected in the Language window.
  4. Selecteer de taal die u wilt gebruiken in Skype (Estisch, bijvoorbeeld), dan tik of klik op toevoegenin het menu dat wordt geopend.

The Add button selected in the Add languages window.
  5. De taal wordt toegevoegd. Klik op Opties aan de rechterkant van de lijn toegevoegd taal.

Options selected in the added language line.

Zorg ervoor dat u alleen de talen die je echt nodig hebt als het toevoegen van te veel talen kunnen van invloed zijn op de systeemprestaties en de schijfruimte in beslag nemen.

6. Als de taal beschikbaar voor download is, kunt u downloaden en installeren taalpakket. *
    * Als u wilt een taalpakket installeren moet u beheerdersrechten hebben.

The Download and install language pack option to be selected to install the language.

Als u een taalpakket verwijderen wilt, kunt u dit doen door het selecteren van Taalpakket voor Uninstall.

7. Het scherm Download en Updates installeren wordt geopend en de installatie begint. Wacht totdat de installatie voltooid is.

Download and Install Updates window displayed.
  8. De nieuwe taal instellen als uw weergavetaal voor Windows 8 en Skype, tik of Klik omhoog naar de top van de lijst te verplaatsen.

The Move up option selected to move the language to the top of the list.

Als u uw apparaat met iemand deelt, kunt u schakelen tussen de talen op elk gewenst moment, de gewenste taal door omhoog te bewegen.
  9. Opnieuw Windows RT en log opnieuw in. Beide Windows RT en Skype zal worden weergegeven in de taal die u hebt toegevoegd en naar boven verplaatst.