Kan ik vanuit Skype contact opnemen met gebruikers van Skype voor Business?

Ja, u kunt nu eenvoudig uw collega's, zakenpartners of klanten bereiken die gebruikmaken van Skype voor Business, het communicatieplatform van Microsoft voor de zakenwereld.

Om verbinding te maken met personen die Skype voor Business gebruiken, hebt u de volgende zaken nodig:

• de nieuwste versie van Skype;
  • Uw Skype-account die aan een Microsoft-account is gelinkt. Onder accountinstellingen kunt u zien of uw account aan een Microsoft-account is gelinkt. Als dit niet het geval is, ontdek dan hier meer informatie over uw accounts linken.
  • Het e-mailadres van de gebruiker van Skype voor Business waarmee u contact wilt opnemen.

Een nieuwe contactpersoon toevoegen:

1. Klik in Skype op zoeken en voer het e-mailadres in van de persoon die u wilt toevoegen.

2. Klik op Skype doorzoeken.
  3. Selecteer uw vriend in de zoekresultaten en klik op Toevoegen aan contactpersonen.

Als ze uw verzoek hebben aanvaard, verschijnen ze in uw contactenlijst als een contact van Skype voor Business en kunt u:

• Telefoon- en videogesprekken met hen voeren.*
  • Expresberichten met hen sturen.
  • Hun online status bekijken.

*Videogesprekken met contacten van Skype voor Business worden momenteel enkel ondersteund in Skype voor Windows; videogesprekken in Skype voor Mac zijn binnenkort beschikbaar.

Als uw contact van Skype voor Business offline is, kunt u hem bellen op een mobiel of vast nummer met een Skypetegoed of een abonnement.