Ik heb een probleem bij het gebruiken van Skype-functies in Outlook.com...

De volgende oplossingen kunnen helpen wanneer u een probleem heeft met Skype-chat of de Skype-webinvoegtoepassing in Outlook.com.

Om Skype-gesprekken en -videogesprekken rechtstreeks vanuit Outlook.com te voeren, moet u er voordat u begint voor zorgen dat u de Skype-webinvoegtoepassing* correct heeft geïnstalleerd.

*De Skype-Outlook.com integratie (waaronder de Skype-webinvoegtoepassing) is momenteel alleen in bepaalde landen beschikbaar. Wij werken er hard aan om het zo snel mogelijk volledig beschikbaar te maken.

Probleem Oplossing

Hoe kom ik erachter of chatten via Skype voor mij beschikbaar is in Outlook.com?

Klik in uw Outlook.com-account op het chatpictogram en kijk of u onderaan het venster Berichten het Skype-pictogram ziet.

Ik kan geen Skype-functies gebruiken in Outlook.com.

Er zijn een aantal mogelijke redenen voor dit probleem:

• Het gebruiken van Skype-functies in Outlook.com is wellicht niet beschikbaar voor u, omdat de Skype-Outlook.com-integratie momenteel slechts in enkele markten beschikbaar is. In dat geval raden wij u aan het later opnieuw te proberen.
  • U heeft misschien een tijdelijk probleem met het verbinden met Skype in Outlook.com Start uw internetbrowser opnieuw op en probeer nogmaals om Skype te gebruiken in Outlook.com

De Skype-webinvoegtoepassing wordt niet gestart als ik op de video- of audiogesprekknop klik.

Zorg ervoor dat u de Skype-webinvoegtoepassing correct heeft geïnstalleerd en dat u een ondersteunde internetbrowser gebruikt.

De invoegtoepassing opnieuw installeren:

1. Verwijder de invoegtoepassing van uw computer.
  2. Meld u vervolgens aan bij uw Outlook.com-account en klik op de video- of audiogesprekknop in het venster Berichten. Installeer de Skype-webinvoegtoepassing opnieuw wanneer hierom wordt gevraagd.

Een contactpersoon is beschikbaar in Skype, maar lijkt niet beschikbaar te zijn in Outlook.com.

Controleer of u het Skype-symbool onderaan het chatvenster in Outlook.com kunt zien. Probeer de webpagina te vernieuwen wanneer u dit kunt zien maar Skype nog steeds niet kunt gebruiken. Probeer vervolgens nogmaals Skype in Outlook.com te gebruiken.

Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u naar de Skype-community gaan voor meer hulp.

Profiteer van alle fantastische functies van Skype door de nieuwste versie van Skype te installeren en te gaan gebruiken.