Help Windows RT

Kan ik nog steeds gebruiken Skype met Windows RT?

Als u van een apparaat dat wordt uitgevoerd gebruikmaakt op Windows RT, kunt u Skype voor Windows RT te houden in contact met uw vrienden in een nieuwe, eenvoudige en elegante manier.

Als u op zoek bent naar ondersteuning, hebben we veel van veelgestelde vragen om te helpen u en het is ook gemakkelijk te 2-8/bd-p /Windows8"> doe mee aan de discussie in onze Gemeenschap.

Als je nieuw bent bij Skype voor Windows RT, waarom niet check een van onze handige gidsen:

Meer informatie over Skype voor Windows RT.