Wordt de SkypeKit opgeheven?

Ja. SkypeKit wordt stopgezet. In juli 2013 hebben we al aangekondigd aan ontwikkelaars dat de ondersteuning voor SkypeKit SDK binnen 12 maanden zou worden beëindigd, aangezien het Skype-klanten geen consistente ondersteuning biedt bij de ontwikkeling van toepassingen op verschillende platforms. Vanaf 31 juli is de SkypeKit SDK-licentie stopgezet, en nu trekken we alle versies van de SkypeKit SDK terug. Dit betekent dat gebruikers zich niet langer kunnen aanmelden bij toepassingen die zijn gebouwd met de SkypeKit SDK en op deze toepassingen geen Skype-functies meer kunnen gebruiken.

Als u een specifieke vraag hebt met betrekking tot een apparaat of programma dat is gebouwd met SkypeKit, kunt u contact opnemen met de fabrikant van het apparaat of de ontwikkelaar van de toepassing.