Hoe kan ik betalen voor Skype?

Er zijn verschillende manieren waarop u kunt betalen voor Skype producten zoals Skype Credit, abonnementen, en Skype Nummers. Als u wilt weten hou u voor Skype-producten in uw land kunt betalen, zoekt u uw land op in deze handleiding. Daarin staat een overzicht van veilige, snelle en eenvoudige betaalopties waar u gebruik van kunt maken.

Als de betaling mislukt, kan het zijn dat u uw aankooplimiet hebt bereikt.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z