Waarom wordt de desktopversie van Skype niet correct weergegeven (Windows 8 of hoger)?

Als u de desktopversie van Skype gebruikt met Windows 8 en u de weergavegrootte hebt ingesteld op een niet-standaard grootte (bijvoorbeeld 110%), kan dit leiden tot een onduidelijke weergave met pixelblokjes en grafische problemen. Voer de volgende stappen uit om dit probleem op te lossen:

Aan de rechterkant van het scherm worden resultaten voor 'beeldscherm' getoond en is Instellingen geselecteerd.

De optie Opties voor het aanpassen van de grootte is geselecteerd in het venster Beeldscherm.

De optie Windows XP-stijl gebruiken is geselecteerd in het venster Opties voor het aanpassen van de grootte.

1. Typ 'beeldscherm' in het startscherm van Windows om de zoekbalk te openen.
  2. Tik of klik op de charm Instellingen aan de rechterkant en selecteer de tegel Beeldscherm aan de linkerkant. Het venster met instellingen voor het Beeldscherm wordt geopend in de bureaubladweergave.
  3. Selecteer Opties voor het aanpassen van de grootte.
  4. Zorg dat de optie Windows XP-stijl gebruiken niet is aangevinkt, selecteer OK en tik of klik op Toepassen. U moet zich afmelden en opnieuw aanmelden om deze wijzigingen toe te passen.

Hierdoor wordt de desktopversie van Skype ingezoomd en zijn de grafische problemen opgelost. Het beeld kan echter ook wat wazig zijn.

Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u naar de Skype-community gaan voor hulp van onze experts.