Hoe registreer ik me bij Skype?

Het is gemakkelijk om met uw vrienden en familie te genieten van de geweldige Skype-functies. U kunt zich ook registreren bij Skype door een nieuw account aan te maken of u aan te melden met uw Microsoft-account.

Als u wilt weten hoe u zich kunt registreren bij Skype, zoekt u uw apparaat in de onderstaande lijst en klikt u op de koppeling.

Windows 10 jubileumupdate - Skype Preview

Windows desktop (computers en laptops met Windows 10, Windows 7, Windows Vista, Windows XP)

Windows RT

Mac (MacBooks, iMacs, Mac Minis)

Linux (computers en laptops)

Windows Phone 8 (smartphones)

iOS (iPhones en iPads)

Android (Android-telefoons en -tablets)

Blu-ray-spelers