Hoe registreer ik me bij Skype?

Het is gemakkelijk om met uw vrienden en familie te genieten van de geweldige Skype-functies. U kunt zich ook registreren bij Skype door een nieuw account aan te maken of u aan te melden met uw Microsoft-account.

Als u wilt weten hoe u zich kunt registreren bij Skype, zoekt u uw apparaat in de onderstaande lijst en klikt u op de koppeling.

Skype voor Windows 10

Windows Desktop (computers en laptops uitgerust met Windows 10, Windows 7, Windows Vista, Windows RT)

Windows RT

Mac (MacBooks, iMacs, Mac Minis)

Linux (computers en laptops)

Windows Phone 8 (smartphones)

iOS (iPhones en iPads)

Android (Android-telefoons en -tablets)

Blu-ray-spelers