Hoe kan ik feedback over de gebruikersvriendelijkheid naar Skype sturen?

Als u problemen ondervindt en u wilt deze rapporteren of als u gewoon feedback over de app wilt delen, dan beschikt Skype over een heel eenvoudige manier om dat te doen.

1. Open de Skype-app en meld u aan.
    2. Klik op de menuknop en selecteer Instellingen en vervolgens Logboekregistratie.
    3. Schakel Diagnose- en foutrapporten in op Aanen start de app opnieuw.
    4. Druk op de menuknop en selecteer Feedback versturen. De Feedback-hub start.
    5. U moet zijn aangemeld bij een Microsoft-account om deze app te kunnen gebruiken. Als u nog niet bent aangemeld, meld u dan aan met uw Microsoft- of Skype- account, ga terug naar de Skype-app en selecteer nogmaals Feedback versturen .
    6. Klik in de Feedback-hub op de plus-knop of op Nieuwe feedback:

feedback-hub
    7. Vul de gevraagde gegevens in.
    8. Het probleem reconstrueren is optioneel, maar als u de feedback als een probleem hebt gemarkeerd en u kunt dit probleem voortdurend zien en reproduceren, dan helpt deze sectie ons bij het verkrijgen van specifieke logboeken om de oorzaak van het probleem te begrijpen:
      • Selecteer Opname starten.
      • Open de Skype-app en probeer het probleem te reconstrueren.
      • Ga terug naar de Feedback-hub en selecteer Opname stoppen.
      • Voeg een paar schermafbeeldingen toe als u denkt dat deze bruikbaar kunnen zijn.
    9. Klik op Verzenden.

Met de nieuwste versie van Skype voor Windows Desktop kunt u ons feedback sturen die wij kunnen analyseren, zodat we Skype ermee kunnen verbeteren.

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Selecteer in het menu Help > Feedback geven.

De optie Feedback geven in het menu dat wordt weergegeven nadat u Help hebt geselecteerd.
    3. Vul in het formulier dat verschijnt de gevraagde informatie in en selecteer Verzenden.

De knop Verzenden om feedback over de gebruikersvriendelijkheid naar Skype te sturen.
    1. Open Skype en meld u aan.
    2. Installeer de Xbox Insider Hub vanuit de Xbox-store:

• Druk op de menuknop xbox one controllermenuknop en selecteer Feedback versturen.
      • Selecteer Controleer of de Xbox Insider Hub is geïnstalleerd op uw console om de Store-app te openen.
      • Download en installeer de Xbox Insider Hub-app. (Dit registreert u niet automatisch voor het Xbox Insider-programma - het is eenvoudigweg het hoofdportaal om feedback te verzenden op de Xbox One.)
    3. Open Skype en ga naar het scherm waarover u feedback wilt geven.

• Zorg dat de lijst met contactpersonen zichtbaar is als u bijvoorbeeld feedback geeft over een probleem met ontbrekende contacten. Probeer hetzelfde probleem te reproduceren als u een gespreksstoring meldt.
    4. Houd de Xbox-knop op de controller ingedrukt.
    5. Selecteer Een probleem meldenals het Aan/uit-menu verschijnt.
    6. Voeg een titel en een beschrijving toe aan de feedback en verstuur .

Een medewerker van de klantenservice van Skype kan u vragen om logboekbestanden te maken en te versturen om problemen op te lossen die u ondervindt tijdens het gebruik van Skype. Zo maakt u logboekbestanden.

Bedenk dat hoe meer details u opgeeft, des te sneller we kunnen onderzoeken wat de oorzaak van uw probleem is. Help ons om u te helpen!