Hoe kan ik feedback over de gebruikersvriendelijkheid naar Skype sturen?

Met de nieuwste versie van Skype voor Windows Desktop kunt u ons feedback sturen die wij kunnen analyseren, zodat we Skype ermee kunnen verbeteren.

Het versturen van feedback naar Skype is heel eenvoudig:

1. Meld u aan bij Skype.
  2. Selecteer in het menu Help> Feedback geven.
  3. De optie Feedback geven in het menu dat wordt weergegeven nadat u Help hebt geselecteerd.

4. In het venster dat nu wordt geopend:
  1. Selecteer in de vervolgkeuzelijst onder Waar gaat uw commentaar over? de onderwerpcategorie van uw opmerking.
  2. Typ uw opmerkingen in het vak onder Voer hier uw opmerking in:.
  3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst hoe vaak u Skype gebruikt.
  4. Voer eventueel ook uw e-mailadres in het tekstvak in.
  5. Klik op Verzenden.

De knop Verzenden om feedback over de gebruikersvriendelijkheid naar Skype te sturen.