Help Windows Phone

Hoe stuur en ontvang ik videoberichten in Skype voor Windows Phone 8?

Belangrijke opmerking: Windows phone-gebruikers kunnen video's bekijken, maar kunnen geen videoberichten verzenden. Als u een videobericht wenst te verzenden, moet u een abonnement nemen op Skype of op een ander platform of apparaat dat videoberichten ondersteund (Windows desktop, Mac, Android of iOS)

Hoe kan ik ontvangen videoberichten bekijken?

U vindt alle videoberichten onder recent. Open het gesprek met de ontvangen videolink en bekijk dit in uw mobiele browser.

Hoe kan ik videoberichten bewaren?

Skype voor Windows Phone 8 heeft geen optie voor het opslaan van video's. U kunt uw videoberichten echter bewaren door een abonnement te nemen op Skype of op een ander platform of apparaat dat videoberichten ondersteunt (Windows desktop, Mac, Android of iOS) Ga naar een van deze veelgestelde vragen voor meer informatie over het opslaan van uw videoberichten: Skype voor Windows-bureaublad, Skype voor Mac, Skype voor Android, Skype voor iOS.

Hoe verwijder ik mijn videoberichten?

U kunt de videoberichten die u al hebt verzonden of ontvangen niet verwijderen.

Waarom ontvang ik "Dit videobericht is niet langer beschikbaar"?

Hebt u een bericht "Dit videobericht is niet lange beschikbaar" ontvangen toen u probeerde om een videobericht te bekijken of op te slaan? Dat komt omdat legacy (oudere) videoberichten niet meer kunnen worden bekeken of opgeslagen.

Om te voorkomen dat u berichten verliest die u wilt bewaren, raden we aan om deze zo snel mogelijk op te slaan.