Hoe meld ik me af bij Skype voor Android?

De Skype voor Android-app wordt op de achtergrond uitgevoerd zonder de accu te belasten. U hoeft u dus niet af te melden, maar het kan wel.

Afmelden bij Skype voor Android:

1. Tik op de menuknop in de linkerbovenhoek van de app.

2. Tik onderaan het menu op Afmelden.

U bent afgemeld bij Skype. Als u de volgende keer Skype opent, kunt u ervoor kiezen u snel aan te melden met een opgeslagen wachtwoord of tikt u op Aanmelden met een ander account.

Als u niet wilt dat Skype uw wachtwoord opslaat en zo de aanmeldingsprocedure versnelt, schakelt u deze functie uit:

1. Tik in Skype op de menuknop in de linkerbovenhoek en selecteer vervolgens Instellingen.

2. Verplaats onder Privacy, naast Mijn wachtwoord opslaan, de schuifregelaar naar UIT.

U wordt gevraagd uw wachtwoord in te voeren telkens wanneer u zich bij Skype aanmeldt.

Wat gebeurt er wanneer Skype op de achtergrond wordt uitgevoerd?

Als u op de thuisknop van uw apparaat drukt om Skype af te sluiten, wordt Skype op de achtergrond uitgevoerd zonder energie van de accu van uw apparaat te verbruiken. U krijgt een melding van Skype wanneer er een oproep of één-op-één-chatberichten binnenkomen, zodat u niets mist.

U krijgt geen melding wanneer er groepschatberichten binnenkomen, tenzij u ervoor kiest om groepsmeldingen in te schakelen. Dan wordt er wat meer energie van de accu gebruikt. U vindt de optie voor het synchroniseren van groepsberichten in het systeemvak van de Skype-instellingen. Raadpleeg voor meer informatie onze handleiding voor het beheren van meldingen op Android.