Start Skype voor Android

Hoe kan ik het statuspictogram in- of uitschakelen in Skype 4 voor Android-telefoons?

In de meest recente versie van Skype 4 voor Android-telefoons is het Skype-statuspictogram standaard uitgeschakeld.

Het statuspictogram in- of uitschakelen:

1. Start Skype.
    2. Druk op de menuknop van de telefoon of tik op het menupictogram Het menupictogram. .
    3. Tik op Instellingen.
    4. Tik op Meldingen.
    5. Schakel Skype-status in of uit.

Het statuspictogram geeft de huidige status van Skype aan de linkerkant van het systeemvak weer.

Schermafbeelding van de Android-telefoon met het Skype-statuspictogram in de linkerbovenhoek van het systeemvak.