Kan ik toepassingen van derden blijven gebruiken voor Skype-gesprekken wanneer er wijzigingen zijn aangebracht in de desktop-API?

Update: u heeft onlangs in Skype wellicht een melding gezien over wijzigingen in uw uitzendprogramma dat is gebaseerd op de desktop-API.

Dit bericht wordt in de Skype-client weergegeven omdat deze toepassing gebruikmaakt van technologie die de desktop-API wordt genoemd.

Zoals in dit blogbericht is gemeld, werken sommige API-functies niet meer met de desktopversie van Skype vanwege technologische verbeteringen die we in de Skype-omgeving doorvoeren. Chatberichten kunnen bijvoorbeeld niet meer via de API worden geleverd. We kunnen echter meedelen dat we de ondersteuning voor gespreksopname uitbreiden, totdat er alternatieve opties zijn of de huidige oplossing wordt beëindigd. Blijf uw toepassing gewoon gebruiken zoals u gewend bent met Skype.