Welk effect heeft de geplande wijziging van de desktop-API op mijn hoofdtelefoon?

Update: u heeft in Skype wellicht een melding gezien met betrekking tot wijzigingen aan de toepassing voor uw hoofdtelefoon.

De eerstvolgende wijzigingen die we aan de desktop-API willen doorvoeren, zijn niet van invloed op uw hoofdtelefoon.

Het bericht wordt in de Skype-client weergegeven, omdat uw hoofdtelefoon de technologie desktop-API gebruikt voor het opnemen en beëindigen van gesprekken. Hierbij drukt u op een van de gespreksbedieningsknoppen op de hoofdtelefoon of de kabel die de hoofdtelefoon met de computer verbindt.

Zie dit blogbericht voor meer informatie over de wijzigingen die wij doorvoeren.